Fine Art gyermekportré

Fine Art gyermekportré

Tudnivalók a Fine Art gyermekportré fotózásról

 

Ha mindig is elvarázsolt a festmények világa, és szeretnél magadról vagy családodról egy időtálló, ünnepélyes, festményszerű portrét, egy jó hangulatú, élményszerű fotózással egybekötve, foglalj időpontot és éld át velem a régi idők hangulatát.

 

1. Mi is az a Fine Art?

Egyszer olvastam a Fine Art stílusról egy rövid és frappáns meghatározást: idealizált, festményszerű alkotás, melyet erős érzelmi hatás jellemez. Azt hiszem, minden egyes szavával azonosulni tudtam. A Fine Art stílus elengedhetetlen elemei közé tartozik a drámai megvilágítás, többnyire a barokk festményekről már ismert, Rembrandt-tól kölcsönzött háromszög vagy a még drámaibb felező világítás. Maga a festményszerűség megmutatkozik még az átlagosnál intenzívebb retusban, az erős sötét-világos kontrasztokban és a sötét tónusok gyakori használatában is.

Mindezeken túl mi az, ami még a Fine Art fotókat teljesen egyedivé teszi? Biztosan észrevetted már, hogy ezeken a fotókon nem mosolyognak az embernek. Ez nem azért van, mert szomorúak. A fényképeken való mosolygás egy régi tradíció, a fotózás tömeges elterjedésének időszakára nyúlik vissza, de általában ez a mosoly nem őszinte, hiszen az emberek az átlagos mindennapjaikban sem mosolyognak egyfolytában. Egy komoly, magával ragadó, mély tekintet sokkal jobban meg tudja mutatni azt, amit a festményszerű, Fine Art fotókban keresünk: a képen ábrázolt személy szemei mögött lakozó igazi személyiséget.

 

2. Hol lesz a fotózás?

A fotózás helyszíne az érdi stúdióm, ahol minden kellék és technikai felszerelés rendelkezésre áll. Kézzel festett, olasz festővászon hátterek, egyedileg készített, minőségi ruhák és antik bútorok között várlak szeretettel.

 

3. Hogyan készülj a Fine Art Gyermekportré fotózásra?

A fiatalabb kisgyermekek számára nagyon fontos, hogy jóllakottan és kipihenten érkezzenek, ezért öt éves kor alatt érdemes a fotózásokat a délelőtti órákban megtartani, illetve célszerű a kisgyermekeknek italt és valami rágcsálnivalót hozni.

A fotózást megelőző konzultáció keretében részletesen megbeszéljük, hogy a gyermek milyen frizurát és ruhát fog viselni.  Érdemes a fényképezés előtt fodrász segítségét igénybe venni, hisz igazán sok múlik egy szép, igényesen megalkotott frizurán. 

 

4. Hogyan történik a képek átadása?

Az elkészült digitális, magas minőségben retusált, nagy felbontású képeket a Google Fotók képmegosztón keresztül fogom elküldeni Neked a fotózást követő négy héten belül. A fotók letöltésére három hét áll rendelkezésedre, azt követően törlöm őket a képmegosztó oldalról.

 

5. Hogyan történik az időpontfoglalás és a fizetés?

Az időpont foglalása a 15 000.- Ft alapdíj átutalásával lehetséges, lemondás esetén az alapdíj összege nem jár vissza. Időpont módosítás a fotózás előtt maximum 72 órával lehetséges. A fotók árát a fotózást követően, a képek megrendelésekor a helyszínen, vagy átutalással lehet rendezni. Az utómunka a fotózás alapdíjának és az egyes megrendelt képek teljes díjának beérkezését követően kezdődik.

Mennyibe kerül?

Mivel miden egyes fotó egyedi, magas minőségű retussal igényesen kidolgozott alkotás, nincsenek csomagok, hiszen nem szükséges előre meghatározni, hogy mennyi fotót készítsünk. Annyi fotót rendelhetsz, amennyit valóban szeretnél.

A fotózás ára két elemből tevődik össze:

Alapdíj: 15 000.- Ft

Mit tartalmaz?

  • egy személyre szabott, exkluzív, 1-1,5 órás Fine Art élményfotózás, amely örök emlék a család számára,
  • olasz festővászon alapú, kézzel festett hátterek és kellékek teljes körű használata,
  • minőségi, saját elképezés alapján megalkotott, egyedi ruhák használata, melyek egy nemzetközi és két magyar varrónővel való folyamatos együttműködés során születnek,
  • előzetes konzultáció a fotózás során használt sminkre, frizurára, ruhára vonatkozóan,
  • egy tapasztalt fotográfus tanácsai, hogy a lehető legjobb formádat tudd hozni a fotókon.

 

Az alapdíj nem tartalmaz képet, ezek megrendelésére a fotózást követően van lehetőség!

 

Fine Art Fotók: 9000.- Ft/db

  • képeidet a fotózást követően a helyszínen megrendelheted ,
  • annyi fotót rendelhetsz, amennyire szükséged van,
  • minden egyes fotó igényesen kidolgozott, magas minőségben retusált,
  • az utómunkára fordított idő képtől függően 1-1,5 munkaóra,
  • nyers fotók nem kerülnek átadásra.