Fine Art családi portré

Fine Art családi portré

Tudnivalók a Fine Art családi portré fotózásról

 

Ha mindig is elvarázsolt a festmények világa, és szeretnél magadról vagy családodról egy időtálló, ünnepélyes, festményszerű portrét, egy jó hangulatú, élményszerű fotózással egybekötve, foglalj időpontot és éld át velem a régi idők hangulatát.

 

1. A Fine Art családi portré fotózásról

Álltál már valaha egy antik családi portré előtt azon tűnődve, hogy vajon miért vágtak olyan szigorú arcot a régi kor emberei?  Én is ilyen lettem volna, ha akkor éltem volna? Vajon milyen volt ilyen családban felnőni? A történelem folyamán nagyrészt csak az igen gazdag emberek engedhették meg maguknak, hogy megbízzanak egy festőt és családi portrét készíttessenek magukról.

A 19. században a fényképezés feltatálásával, majd tömeges elterjedésével azonban szélesebb néprétegek számára is megnyílt az út, Viktória királynő és Albert pedig kifejezetten divatot teremtettek a családi portré fotók iránti rajongásukkal. Manapság, amikor bármikor, bárhol, spontán készíthetünk fényképeket, újra felértékelődni látszik a jól megkomponált, igényesen elkészített Fine Art családi portrék szerepe, amelyek a telefonunk fotótára és előbb-utóbb a feledés homálya helyett kinyomtatva lóghatnak megérdemelt helyükön a kandallónk felett vagy a nappalink falán. A Fine Art családi portrékkal ezt a már-már elfeledett tradíciót kíséreljük meg feleleveníteni és egy örök emléket állítani a családi összetartozás és szeretet ékes bizonyítékául.

 

2. Hol lesz a fotózás?

A fotózás helyszíne az érdi stúdióm, ahol minden kellék és technikai felszerelés rendelkezésre áll. Kézzel festett, olasz festővászon hátterek, egyedileg készített, minőségi ruhák és antik bútorok között várlak szeretettel.

 

3. Hogyan készülj a Fine Art családi portré fotózásra?

A Fine Art családi portré fotózásoknál érdemes több energiát fektetni a családtagok ruháinak és kiegészítőinek gondos kiválasztásába. Nagyon fontos, hogy hasonló stílusú ruhákat válasszunk, amelyek színben is harmonizálnak egymással. Lehet egy bizonyos alapszín variálásával, monokróm színharmónia szerint összeállítani az öltözékeket, de akár analóg vagy komplementer színpárokból is kreálhatunk egy remek kompozíciót. A tudatos tervezés fontos része az előkészületnek, hisz nem „átlagos” fényképet készítünk, hanem egy festményszerű alkotást hívunk életre.

A fotózást megelőző konzultáció keretében részletesen megbeszéljük, hogy az egyes családtagok milyen frizurát és ruhát fognak viselni, hogy mindenki a lehető legjobb formáját tudja hozni a fotókon. Az édesanyák igény esetén számos, rendelkezésre álló estélyi ruha közül választhatnak. 

 

4. Hogyan történik a képek átadása?

Az elkészült digitális, magas minőségben retusált, nagy felbontású képeket a Google Fotók képmegosztón keresztül fogom elküldeni Neked a fotózást követő négy héten belül. A fotók letöltésére három hét áll rendelkezésedre, azt követően törlöm őket a képmegosztó oldalról.

 

5. Hogyan történik az időpontfoglalás és a fizetés?

Az időpont foglalása a 15 000.- Ft alapdíj átutalásával lehetséges, lemondás esetén az alapdíj összege nem jár vissza. Időpont módosítás a fotózás előtt maximum 72 órával lehetséges. A fotók árát a fotózást követően, a képek megrendelésekor a helyszínen, vagy átutalással lehet rendezni. Az utómunka a fotózás alapdíjának és az egyes megrendelt képek teljes díjának beérkezését követően kezdődik.

Mennyibe kerül?

Mivel miden egyes fotó egyedi, magas minőségű retussal igényesen kidolgozott alkotás, nincsenek csomagok, hiszen nem szükséges előre meghatározni, hogy mennyi fotót készítsünk. Annyi fotót rendelhetsz, amennyit valóban szeretnél.

A fotózás ára két elemből tevődik össze:

Alapdíj: 15 000.- Ft

Mit tartalmaz?

  • egy személyre szabott, exkluzív, 1-1,5 órás Fine Art élményfotózás, amely örök emlék a család számára,
  • olasz festővászon alapú, kézzel festett hátterek és kellékek teljes körű használata,
  • minőségi, saját elképezés alapján megalkotott, egyedi ruhák használata, melyek egy nemzetközi és két magyar varrónővel való folyamatos együttműködés során születnek,
  • előzetes konzultáció a fotózás során használt sminkre, frizurára, ruhára vonatkozóan,
  • egy tapasztalt fotográfus tanácsai, hogy a lehető legjobb formádat tudd hozni a fotókon.

 

Az alapdíj nem tartalmaz képet, ezek megrendelésére a fotózást követően van lehetőség!

 

Fine Art Fotók: 9000.- Ft/db

  • képeidet a fotózást követően a helyszínen megrendelheted ,
  • annyi fotót rendelhetsz, amennyire szükséged van,
  • minden egyes fotó igényesen kidolgozott, magas minőségben retusált,
  • az utómunkára fordított idő képtől függően 1-1,5 munkaóra,
  • nyers fotók nem kerülnek átadásra.