Couture portré

Couture portré

Tudnivalók a Couture portré fotózásról

 

 

Couture portré - a stílus, melyben megmutatom Neked, hogy Te is szép vagy

Belegondoltál már abba, hogy Téged mikor fotóztak utoljára? A legtöbb nőnek erre az a válasza, hogy az esküvője napján. Pedig miért ne készülhetne Rólad is egy olyan fotó, amelyen úgy nézel ki, mint egy valódi címlapsztár? Gyere el hozzám és megmutatom Neked, hogy Te is szép vagy! Szeretném megalkotni a legjobb fotót, ami valaha készült Rólad. Nem számít a korod vagy a kilóid száma, gyere és készítsük el együtt életed legjobb fotósorozatát!

 

1. Hol lesz a fotózás?

A fotózás helyszíne az érdi stúdióm, ahol minden kellék és technikai felszerelés rendelkezésre áll. Kézzel festett, olasz festővászon hátterek, egyedileg készített, minőségi ruhák és antik bútorok között várlak szeretettel.

 

2. Hogyan készülj a Couture portré fotózásra?

A fotózás előtti napon aludd ki magad, és igyál sok vizet, hogy a bőröd hidratált legyen. A fotózást megelőző konzultáció keretében részletesen megbeszéljük, hogy milyen ruhát fogsz viselni, hogy a fotókon a lehető legjobb formádat tudd hozni.

Érdemes a fotózás előtt fodrász segítségét igénybe venni. Amennyiben mégis úgy döntesz, hogy magadnak készíted a frizurádat, mindenképp moss hajat a fotózást megelőzően, hisz nem mindegy, hogy hogyan örökítünk meg Téged az utókor számára. Ha használsz körömlakkot, az mindenképp hibátlan, a színe vagy natúr , vagy pedig a ruhád színéhez illeszkedő legyen. A fotózásra hozz magaddal szájfényt vagy szőlőzsírt, az enyhén csillogó ajkak jól mutatnak a fényképen.

 

3. Hogyan történik a képek átadása?

Az elkészült digitális, magas minőségben retusált, nagy felbontású képeket a Google Fotók képmegosztón keresztül fogom elküldeni Neked a fotózást követő négy héten belül. A fotók letöltésére három hét áll rendelkezésedre, azt követően törlöm őket a képmegosztó oldalról.

 

4. Hogyan történik az időpontfoglalás és a fizetés?

Az időpont foglalása a 30 000.- Ft alapdíj átutalásával lehetséges, lemondás esetén az alapdíj összege nem jár vissza. Időpont módosítás a fotózás előtt maximum 72 órával lehetséges. A fotók árát a fotózást követően, a képek megrendelésekor a helyszínen, vagy átutalással lehet rendezni. Az utómunka a fotózás alapdíjának és az egyes megrendelt képek teljes díjának beérkezését követően kezdődik.

Mennyibe kerül?

Mivel miden egyes fotó egyedi, magas minőségű retussal igényesen kidolgozott alkotás, nincsenek csomagok, hiszen nem szükséges előre meghatározni, hogy mennyi fotót készítsünk. Annyi fotót rendelhetsz, amennyit valóban szeretnél.

A fotózás ára két elemből tevődik össze:

Alapdíj: 30 000.- Ft

Mit tartalmaz?

 • egy személyre szabott, exkluzív, 1-1,5 órás élményfotózás, melynek során minden Rólad szól
 • professzionális smink és frizura 
 • olasz festővászon alapú, kézzel festett hátterek és kellékek teljes körű használata,
 • ruhatár teljes körű használata
 • előzetes konzultáció a fotózás során használt sminkre, frizurára, öltözékre vonatkozóan,
 • egy tapasztalt fotográfus tanácsai, hogy a lehető legjobb formádat tudd hozni a fotókon.

 

Az alapdíj nem tartalmaz képet, ezek megrendelésére a fotózást követően van lehetőség!

 

Couture Portré Fotók: 9000.- Ft/db

 • képeidet a fotózást követően a helyszínen megrendelheted ,
 • annyi fotót rendelhetsz, amennyire szükséged van,
 • minden egyes fotó igényesen kidolgozott, magas minőségben retusált,
 • az utómunkára fordított idő képtől függően 1-1,5 munkaóra,
 • nyers fotók nem kerülnek átadásra.