Bemutatkozás

Molnár Katalin Fine Art fotós

Ihlet. Érezted már? Meglátsz valakit, és nem tudod elengedni. Meg kell ismerni, birtokolni, ellopni a lelkét, fénnyel rajzolni testét, megállítani az időt. Érezni... Most már örökké a miénk. Ez a fotográfia nekem.
 
Baricz Kati

Váratlanul, egyik pillanatról a másikra robbant be az életembe és vált mindennapjaim részévé a fotózás.

Az utazás, mint elsőszámú hobbim és szenvedélyem kapcsán merült fel bennem először az igény, hogy a távoli tájakon látott dolgokat minél jobb minőségben és szemet gyönyörködtető módon örökítsem meg. Ennek köszönhetően egyik Karácsonyra kaptam egy tükörreflexes fényképezőgépet és elkezdtem ismerkedni a fényképkészítés alapvető szabályaival. Egy fotós oldalon, véletlenül bukkantam rá az első Fine Art fotóra. Rögtön éreztem, hogy ez szerelem első látásra.

A történelem gyerekkorom óta a fő érdeklődési területeim közé tartozik, így végzett történészként rögtön megtetszett, hogy a Fine Art fotók lehetővé teszik azt, amit mindig is szerettem volna: visszarepülni a történelemben, újra élni az elmúlt perceket.

Ha van kedved, Te is csatlakozz velem erre az utazásra! A célom az, hogy időtálló, ünnepélyes hangulatú, festményszerű portrékat készítsek Rólad és a családodról, megidézve akár a zsánerképek hangulatát is.

Érdi stúdiómban, minőségi kellékek és korhű bútorok között várlak szeretettel!

 

Publikációim

  • International Kid Model Magazine – 2020/78 Címlap
  • This! Magazine
  • Highlight Photo Magazine
  • INSPIRE – Digital or not Fine Art Photography Magazine
  • Gallery of Refined Art Magazine
  • Fotoluby HIT Magazyn

Szeretnél Te is Fine Art fotókat?